Fjern det tunge arbejde med at skabe værdi for kategorien for detailhandlerne

PSA-forhandler PSA-forhandler 360

Detailhandelslandskabet har ændret sig meget i de seneste år, ikke mindst på grund af pandemien. For at få succes har moderne detailhandlere brug for en distributionspartner, der forstår salgsprocessen og tager det tunge arbejde med at skabe værdi for kategorien.

PSA-forhandler 360

Komplet kategoristyring

Vores specialiserede kategorikendskab og stærke brandpartnerskaber gør PSA i stand til at komme med solide, værdiskabende anbefalinger og hjælpe dig med at levere dem til dine kunder og din bundlinje.

Vi vil samarbejde med dig for at forstå dine kategorimål for sæsonen og anbefale et strategisk sortiment og en handelsplan for at nå disse mål.

Komplet kategoristyring
Komplet 360º

Komplet 360º

En komplet 360º tilgang til account management giver vores detailhandlere den støtte, de har brug for til at oprette sortimenter, der øger kategoriværdien og rentabiliteten, hvilket skaber en klar fordel for detailhandlerne i nutidens hurtigt skiftende detailhandels- og onlinelandskaber.

Vi overvåger dine sortimenters løbende resultater og mødes regelmæssigt med dig for at gennemgå fremskridt, løse problemer og optimere din strategi for den næste handelsperiode.

Vores CIP-proces (Continuous Improvement Process) sikrer, at selv de mindste muligheder for at forbedre dit sortiment regelmæssigt gennemgås og gennemføres, hvor det er relevant.

Erfarne Account Managers

Med specialiseret viden om kategorier

Erfarne Account Managers

Udvikling af sortiment

Lad os hjælpe dig med at udvikle et optimalt produktsortiment til dine kunder.

Støtte til detailhandel

Støtte til detailhandel

Vores erfarne team skaber skræddersyede salgsfremmende programmer og udarbejder kommercielle planer for at sikre et vellykket produktsalg. Udnyt vores viden om hvad, hvornår og til hvem for at maksimere resultaterne i spidsbelastningsperioder og udvikle yderligere aktiviteter hele året rundt

Designet til dig

Designet til dig

Vi kan skabe skræddersyede løsninger i butikken og online til din virksomhed

Herunder:
  • POS-display
  • Soft og hard bundling
  • Eksklusive pakker
  • Udstyr
Styring af indholdsoprettelse

Styring af indholdsoprettelse

Vores interne markedsføringsafdeling arbejder som en forlængelse af dit team og står til rådighed for at hjælpe med at skabe fremragende visuelt materiale og engagerende tekster til POS i butikkerne og digitalt.

Drop-shipping og virtuel oplagring

Fleksibel og pålidelig; PSA kan levere direkte til dine distributionscentre, direkte til dine kunder eller en kombination af begge dele.

Drop-shipping og virtuel oplagring

Tag det næste skridt til PSA Retailer 360°

Bliv en del af nogle af Europas mest innovative detailhandlere og oplev et nyt serviceniveau inden for distribution

KONTAKT OS