Powering over 90% of the top UK IT resellers

PSA-forhandler PSA-forhandler 360

IT-distributionen har udviklet sig enormt i løbet af de sidste 5 år. Vores omfattende Reseller 360-service består ikke blot i at sælge dig produkter. Vi samarbejder med vores kunder før, under og efter salgsprocessen for at skabe reel værdi.

PSA-forhandler 360

Experienced
Account Managers

Reservedelsverdenen kan være kompleks. Vores team er et af de mest erfarne i branchen. Vi har årtiers samlet viden, der gør det muligt for os at hjælpe vores kunder bedre.

Vores forhandlere får en dedikeret account manager, der forstår din virksomhed og kan anbefale det bedste produkt til dig, så du altid får det rigtige produkt første gang.

Experienced <br> Account Managers
QuickQuote 30’

QuickQuote 30’

Vi forstår, at det er vigtigt at være hurtig, når vi skal vinde aftaler. Vi bestræber os på at give individuelle tilbud med bekræftelse af pris og leveringstider inden for kun 30 minutter.

Vi skiller os ud ved at øge vores partneres lønsomhed gennem en række tillægstjenester, hvilket gør os til det foretrukne valg hos forhandlere, detailhandlere og brands verden over.

Uddannelse af personale

Uddannelse af personale

Vi tilbyder ad hoc- eller struktureret produkttræning både på 1-til-1- eller gruppebasis. Uddannelse kan leveres offline eller live online, så den passer til dine behov og personalets tilgængelighed.

Vores uddannelse giver dine medarbejdere selvtillid og viden til hurtigt at anbefale de bedste løsninger til dine kunder med mulighed for øget margen.

Markedsføring med partnere

Markedsføring med partnere

Vi samarbejder med forhandlere for at øge vores mærkers synlighed over for dine kunder. Vores interne markedsføringsafdeling vil samarbejde med dit team om at udvikle tilpassede kampagner, både digitalt og på tryk, for at øge kundernes engagement og skabe ekstra indtægter.

PartFinder

PartFinder

Vores PartFinder er motoren i vores service. Den giver dine medarbejdere eller kunder mulighed for at finde et komplet udvalg af originale reservedele og tilbehør til deres enheder på få sekunder.

Tag en testkørsel på 5 minutter her, og tag de første skridt til at tilføje 360.000 dele til dit websted i dag. Vi tager besværet med at krydstjekke og vedligeholde oplysninger, så du kan fokusere på dine kunder.

configurator
  • 300.000 modelopslag
  • Design, der kan tilpasses
  • Grundlæggende opsætning på under en time
  • Skræddersyet integration er også tilgængelig

Hjemsted for 2-POWER

2-POWER blev lanceret for over 20 år siden og omfatter nu over 2.000 produkter og har solgt over 5 millioner enheder på verdensplan. 2-POWER-serien omfatter it-reservedele, erstatningsprodukter indenfor enegiteknik og forbrugerelektronik og giver dig alle fordelene ved OEM-produkter uden at det koster så meget.

Spar op til 40 % i forhold til OEM-produktet. Alle fordelene ved originalen - bare billigere.

Vores garanti for tilsluttet udstyr giver en omfattende dækning på op til 2.000 £.

Der er solgt over 5 millioner enheder på verdensplan i hele 2-POWER-seriens produkter.

Alle 2-POWER-batterier og opladere omfatter Smartwatch Protect, der er designet til at beskytte dine enheder.

Close

Spar op til 40 %
med 2-POWER

2-POWER tilbyder et af Europas mest populære sortimenter af reservedele og periferiudstyr. Med over 5 millioner solgte enheder giver deres erfaring og volumen sig udslag i sundere margener for dig som forhandler, samtidig med at du kan tilbyde dine kunder besparelser på op til 40 %. En gevinst for alle uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Watch Now

Skræddersyet og eget mærke

Hvis du leder efter noget unikt for dig som forhandler, tilbyder PSA skræddersyet kitting- og bundtningsservice sammen med en komplet service til produktudvikling af dit eget mærke.

Vores in-house team og state-of-the-art produktion kan levere komplette egne mærker med MOQ'er, der er mindre, end du tror. Kontakt os nedenfor, hvis du gerne vil vide mere.

Find out more

Dit virtuelle lager

Vi har over 4.000 forskellige produktlinjer til et stort udvalg af enheder, som kan leveres næste dag. Vores drop shipping-service giver os mulighed for at fungere som dit virtuelle lager og levere produkter direkte til dine kunder.

Tilføj dine egne forsendelsesnoter, varenumre og branding, så du får en uovertruffen udvidelse af din virksomhed.

Verdensomspændende logistik

PSA driver logistikcentre i 5 lande og servicerer 60 lande fra disse centre. Vores lager i Hannover giver dig mulighed for at servicere dine EU-kunder hurtigt og enkelt efter Brexit uden kompleksiteten ved forsendelser på tværs af grænserne.

Tag det næste skridt til PSA Reseller 360°

Bliv en del af vores forhandlernetværk og oplev et nyt serviceniveau inden for reservedelsdistribution

KONTAKT OS