Om os

Betingelser

Når du benytter DuracellDirects hjemmeside og online butik, accepterer du samtidig vores betingelser. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores betingelser, kan du sende en e-mail til .

 1. Ordre størrelse
  Vi har en minimums ordrestørrelse som vil blive fremhævet i din indkøbskurv, hvis din ordre er for lille.
 2. Leverance
  Ordrer vil blive afsendt inden for 14 dage. Hvis ordren ikke kan sendes inden for 7 dage vil du modtage en besked herfra og du vil have mulighed for at kancellere ordren. Vi vælger hvem der skal sende ordren, med mindre andet er stipuleret af kunden.
 3. Fejl
  Hvis der er fejl eller mangler ved ordren skal vi notificeres inden for 7 dage.
 4. Mangelende leverance
  Vi skal notificeres om manglende lieverance inden for 14 dage fra fakturadato.
 5. Transitskader
  Hvis en sending er beskadiget under transporten skal den afvises af kunden ved levering, og fragtbrevet skal mærkes med "transportskade". For at sikre en hurtig erstatnings forsendelse, skal kunden advisere os om den beskadigede sending.
 6. Annullering
  Du er berettiget til at kontakte vor Kunderservice og annullere en ordre uanset årsag, inden for 7 dage fra leverancen. Du vil have ansvaret for at betale for retur sendingen. Annullerede ordrer skal modtages af os i den samme tilstand som vi leverede og i den originale emballage. Bortset fra dette, se vor paragraf 7 om ebskadigede varer.
 7. Returnering
  Du er berettiget til at returnere en mangelfuld vare inden for en rimelig tid. Alle returvarer skal mærkes med et RMA nummer som du skal indhente fra vor Kundeservice inden du sender til os.
 8. Priser
  De opkrævede priser vil være de priser vi har aftalt med kunden. Hvor ingen pris er opgivet, vil den opkrævede pris være den, som er gældende på den dag hvor ordren er givet. Priser kan ændres uden varsel.
 9. Afgifter
  Alle varer er momspligtige til den rate som er gældende på den dag hvor varen sendes. Alle afgifter er inkluderede i eller vist med salgs prisen
 10. Afregningsvilkår
  Betaling skal være modtaget inden vi sender varer. Større kunder kan handle på kredit. For at oprette en kreditfacilitet, kontakt din account manager.
 11. Ejendomsforbehold
 12. Retention of Title
  Alle varer tilhører PSA Parts Ltd indtil betaling er sket.
 13. Garantiperiode
  Med forbehold til betingelser listede nedenunder, garanterer vi at varer solgt er fejlfri, kan bruges efter hensigten og opfylder deres specifikationer i en periode på 12 måneder fra leferingsdato. Dette influerer ikke dine rettigheder under gældende lovgivning.

  Vi giver denne garanti under følgende betingelser:
    •   Vi er ikke ansvarlige for skader som skyldes beskadigelse, uagtsomhed eller usædvanlig benyttelse af produktet.
 14. Brug af hjemmesiden
  Vi leverer hjemmesiden "som den er", og giver ingen garanti eller yderligere løfter, hverken direkte eller underforståede. Informationen på hjemmesiden tilhører ejerne af hjemmesiden. Du må ikke distribuere eller genbruge information til kommercielt brug uden ejerens skriftlige accept.
 15. Force Majeure
  Hvis vi ikke kan levere et produkt grundet 3. parts handling eller undladelse, eller p.g.a strejke eller lock-out, vil kontrakten blive suspenderet indtil vi kan indfri den.
 16. Ændring af vilkår
  Ingen ændringer af vilkår vil være gyldige med mindre de er accepteret på skrift at en direktør eller en person med fuldmagt.
 17. Jurisdiktion
  Alle kontrakter falder under Engelsk lov.