Om os

Oplysninger om virksomheden

PSA Parts Oplysninger om virksomheden

Om DuracellDirect

PSA Parts vælges af virksomheder verden over og er en distributør med merværdi, der forbinder globale IT- og CE-mærker med vores omfattende netværk af over 5.000 forhandlere, detailhandlere og e-forhandlere verden over.

Vi opererer på over 40 markeder med kontorer og distributionscentre i London, Hannover, Rotterdam, Melbourne og Rhode Island. Vores mærker omfatter kendte navne, specialiserede IT-producenter og egne mærker, der er designet specielt til vores kunder.Vort mål er at tilbyde et komplet udvalg af el-forsyningsprodukter til dine bærbare apparater, inkl. din laptop, dit digital- og videokamera, tablet, smartphone og tilsvarende produkter. Vi giver dig kvalitet for pengene og den bedst mulige service. Prøv at søge i vort kæmpestore sortiment. Eller kontakt vore eksperter hvis du ikke kan finde det du leder efter.

Med over 30 års erfaring har PSA udviklet en række end-to-end-løsninger og -tjenester for at hjælpe forhandlere og detailhandlere med at udvikle deres forretning og få succes på moderne markeder, der udvikler sig hurtigt. Vi tilbyder kategori- og markedsrådgivning fra erfarne teams, der er specialiseret i dine markeder, sammen med PartFinders, produktfeeds og skræddersyede integrationer for at sikre, at de data, du har brug for, er lige ved hånden.

Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan PSA kan hjælpe din virksomhed med at komme videre.

BSI certificeret og ISO9001 certificeret virksomhed. Vi er en BSI ISO9001:2001 certificeret virksomhed.